Cursuri de formare

 10.02.2017

Școala noastră și-a propus să devina o instituție de referință în mediul educațional din județ și prin încurajarea învățării pe tot parcursul vieții. Astfel, a decis să se implice în facilitarea dezvoltării profesionale și printr-un acord de colaborare cu un furnizor de formare acreditat, organizăm  cursuracreditate ANC pentru cadre didactice și nu numai :
Mediator școlar -120 ore
Expert accesare fonduri structural-120 ore
Formator -60 ore
Manager al sistemelor de management al calități -180 ore

  Persoana de contact prof. Sima Dracea Elena Loredana

10.02.2015

Program Erasmus-“Cum să scrii un proiect bun”

-responsabil proiecte europene Dracea Sima Loredana.

21.11.2014

http://www.tinact.ro/detaliu-calendar/IDevent/1295

Este un curs de formare dezvoltat de catre ANPCDEFP, impreuna cu Reteaua Nationala a Formatorilor Erasmus+, ca modul de pregatire in vederea sprijinirii procesului de scriere si management al unui proiect finantat prin programul european de finantare Erasmus+. Cursul abordeaza teme ca lucrul cu ghidul programului ERASMUS+ si alte documente relevante pentru domeniul in care se dezvolta proiectul, identificarea nevoii pentru dezvoltarea proiectului, conditii de eligibilitate, planificarea activitatilor de invatare, rolurile organizatiilor implicate intr-un proiect, managementul riscului, cheltuieli eligibile si alte teme relevante pentru scrierea si gestionarea unui proiect ERASMUS+. OBIECTIVELE CURSULUI Pana la finalul modulului, participantii: 1. Vor intelege cadrul unui proiect specific programului european de finantare Erasmus+. 2. Vor putea sa elaboreze, planifice si scrie proiecte specifice domeniilor programului Erasmus+; 3. Isi vor imbunatati capacitatea de implementare a unui proiect Erasmus + 4. Vor sti sa creeze si sa adapteze contexte de invatare, adecvate domeniilor programului Erasmus + ACEST CURS ESTE PENTRU TINE DACA: – Ai o pozitie in organizatia din partea careia aplici care iti permite sa cunosti nevoile de dezvoltare si nevoile de invatare ale membrilor organizatiei / institutiei – Ai capacitatea de a valorifica in organizatie/ institutie competentele dobandite la curs – Esti motivat/a sa participi integral in cele 3 zile destinate acestui curs – Esti dispus/a sa completezi integral formularul de candidatura si sa acorzi seriozitate si timp fiecarui camp din formular – Esti dispus/a sa initiezi proiecte pentru organizatia ta in contextul ERASMUS+ cu impact la nivel local, national, regional sau european, international. ESTE UN AVANTAJ PENTRU CANDIDATURA TA DACA: – raspunsurile la intrebarile variabile sunt cat mai complete UNDE SI CUM SE INTAMPLA CURSUL? * Se va desfasura la Pitesti, cu sprijinul  Centrului Europe Direct din cadrul Bibliotecii Judetene Dinicu Golescu Arges, in perioada 12-14 decembrie 2014. Locul de desfasurare: Sediul Bibliotecii Judetene Dinicu Golescu, Pitesti. * Prezenta este obligatorie pe toata durata celor 3 zile de formare: 8 ore pe zi, de la 9:30 la 17:30, incluzand pauzele ( 2 pauze de cafea si o pauza de masa). * Nu se percepe taxa de participare, intrucat modulul este co-finantat de Comisia Europeana prin Programul Erasmus+. * Nu sunt acoperite cheltuielile de cazare, masa si transport ale participantilor. * Organizatorii cursului asigura toate materialele necesare desfasurarii cursului in context non-formal. * Cursul este pregatit si implementat pe baza unei metodologii de invatare activa [nonformala] care pune accent pe participare si implicare activa in procesul de experimentare/invatare a cursantilor. * Rezultatele selectiei vor fi postate pe data de 1 decembrie 2014 in josul acestei pagini si vor fi anuntate si pe adresa de e-mail cu care sunteti logat pe www.tinact.ro.

18.08.2014

Informare grup tinta proiect POSDRU/157/1.3/S/141587 “Reţea de formare continuă a cadrelor didactice pentru a utiliza multimedia, instrumentaţia virtuală şi web 2.0 în aria curriculară Matematică şi ştiinţe ale naturii – ProWeb”.

 

Anunt COMPLETAT- informare grup tinta_facilitatori