”High quality education in rural community for the integration of SEN and struggling children in school and pre-school mass education ”.

20.08.2022

Material realizat în urma mobilității din cadrul proiectului Erasmus+, probleme la matematica pentru copiii cu CES, cadru didactic Voicu Mihaela.

08.07.2022

Material realizat în urma mobilității din cadrul proiectului Erasmus+, cadru didactic prof. Voicu Mihaela.

Fisa 1

Fisa 2

04.07.2022

Scoala Micesti este preocupata de succesul elevilor comunitatii. Cum imbunatatesti abordarea scolii pentru elevii care intampina dificultati academice? Studii de caz si adaptari pentru specificul fiecarei institutii. Curs de formare pentru profesorii din Scoala Micesti.

13.05.2022

FELICITARI,DRAGI COLEGE!

Nimic nu egalează o școală cu profesori cu pregătire bună. Colegele noastre au obținut cele mai bune certificate de formare profesionala, cele din programul Erasmus+. După ce se vor întoarce la școală, vor disemina colegilor prin intermediul atelierelor de lucru ce au învățat.

12.05.2022

Ne dorim ca în cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Micești să avem profesori excelenți. Zilele 2 si 3 la cursul de perfecționare din Spania unde profesoarele noastre învață metode moderne de activități creative cu elevii. Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus+.

09.05.2022

Prima zi din cursul “Inovare și creativitate la ore” la care participă la formarea din Spania cele 5 profesoare din cadrul școlii noastre: doua domne învățătoare( Duhomnicu Ana Maria și Soare Irina), doamna Burdușa Mădălina de matematica,doamna Dragomir Cristina ,profesor de limba engleză și doamna Necula Dorina, profesor de geografie. Astăzi au vorbit la curs despre aplicația Genially și exemple de activități interactive la ore. Cursul este finanțat de Uninunea Europeană prin programul Erasmus Plus.